Турнір Олега Кузнецова
03.09.2018

 

Останні дні серпня цього року у футбольному світі Чернігова відзначилися проведенням у нашому місті традиційного щорічного Відкритого турніру з футболу на призи Заслуженого майстра спорту СРСР Олега Кузнецова.

 

Учасниками цьогорічного турніру стали команди юнаків 2005 року народження черкаські команди «Чайка – 1» та «Чайка – 2», ОК ім. І.Піддубного з Києва, «Спорт-Гірник» з Горішніх Плавнів, «Юність» та «Десна» з Чернігова.

 

Цікава боротьба розгорталася протягом п’яти днів на футбольному полі ФОК «Хімік». Завзяттю майбутніх Кузнецових могли б позаздрити навіть досвідчені футболісти.

Приємною несподіванкою для юних учасників турніру став приїзд на фінальний матч живої легенди українського футболу Олега Володимировича Кузнецова, який привітав учасників турніру та разом із головою Чернігівської обласної федерації футболу Геннадієм Прокоповичем, начальником Управління сім’ї, молоді та спорту міської ради Андрієм Дериземлею та легендарним чернігівським футболістом Юрієм Грузновим вручив переможцям турніру заслужені нагороди.

 

Золото цьогорічного турніру виборола команда «Чайка – 1» з міста Черкаси. Срібні нагороди отримали футболісти чернігівської «Юності». Бронзовими призерами стали вихованці ОК ім. І.Піддубного. четвертою стала чернігівська «Десна», п’ятою «Чайка – 2» з Черкас і останнє місце посіли юні футболісти з команди «Спорт-Гірник» м. Горішні Плавні.

Кращим воротарем турніру визнано киянина Андрієнка Дениса. Кращим захисником став Сериков Денис з Горішніх Плавнів, а кращим нападником став Кремчанін Дмитро з «Юності». Своїми здібностями у на півзахисті відзначився чернігівець Галько Дмитро з «Десни». Кращим гравцем турніру визнано Гергеля Нікіту з черкаської команди «Чайка – 1».

А вже наступного року учасниками турніру стануть вихованці спортивних шкіл України 2006 року народження.

 

Прес-служба ЧОФФ

www.cnoff.com.ua