Юні футболісти Сіверщини – серед Чемпіонів!
10.06.2021

Сьогодні, 08 червня 2021 року, в історії юнацького футболу Чернігівщини відкрито нову сторінку. Саме сьогодні команда Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Юність» стала Чемпіоном України серед юнацьких команд 2007 року народження (U-14).

Команда «Юність» (U-14) зайняла друге місце у Чемпіонаті дитячо-юнацької футбольної ліги України сезону 2020/21 та вийшла до серії стикових матчів, де підопічні Сергія Денисенка та Валерія Ворони перемогли своїх однолітків з ДЮСШ ФА Тернопіль з Тернополя. Дякуючи своїй перемозі, команда «Юність» вийшла до фінальної частини змагань.

6 червня 2021 року у півфіналі, який проходив у Тернополі, вихованці «Юності» обіграли своїх суперників з київської команди «Чемпіон» з рахунком 3:1 і вийшли у фінал.

Сьогодні юні футболісти чернігівської «Юності» у запеклій, цікавій та результативній боротьбі на полі стадіону імені Романа Шухевича у Тернополі перемогли футболістів команди «Зірка» з Кропивницького з рахунком 2:1 та отримали Кубок та золоті медалі Чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги України сезону 2020/21.

Окрім золотих медалей чемпіонів, нагороди отримали також воротар команди Рустам Баєв, який став «Кращим воротарем», та Нікіта Дорош, який став «Кращим нападником».

Вітаємо юних футболістів, тренерів, батьків та керівництво СДЮШОР з футболу «Юність» з Перемогою та дякуємо за першу сторінку у новому літописі юнацького футболу Чернігівщини!