Вперше в історії Чернігівського футболу
03.06.2021

 

Сьогоднішній день ознаменувався новою віхою у досягненнях Чернігівського футболу. І зробили цей внесок в літопис футбольних досягнень Чернігівщини юні вихованці Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Юність».

Саме сьогодні вирішилася доля учасників фіналу Чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги України. Дві команди, які представляють школу «Юність», увійшли до фіналу змагань. Це команди вихованців 2004 (U-17) та 2007 (U-14) років народження.

Протягом усього сезону команди школи «Юність» змагалися за право представляти Чернігівщину у фіналі Всеукраїнських змагань. І, нарешті, сталося!

Дві суботи підряд «Юність» у стикових матчах зустрічалася з командами U-14 та U-17 ДЮСШ ФА Тернопіль з міста Тернополя.

«Юність» U-17 під керівництвом тренера Артема Лутченка у Тернополі здолали господарів з рахунком 2:0, а сьогодні на своєму полі юнаки 2004 року народження, на жаль, поступилися своїм тернопільським одноліткам з рахунком 0:1. Проте, загальний результат вивів чернігівську команду до фіналу.

А «Юність» U-14 (тренери Сергій Денисенко та Валерій Ворона) не дала тернополянам шансу на своєму полі і перемогла з рахунком 4:2 у Чернігові та внічию 3:3 зіграла у Тернополі.

Завтра у центральному офісі ДЮФЛ України відбудеться жеребкування фінальних змагань і саме завтра ми дізнаємося, хто стане суперником представників Чернігівщини у фіналі.

Та це буде тільки завтра. А сьогодні трибуни стадіону «Юність» щиро і гучно вітали своїх переможців. Свято футболу у похмурий весняний день було сонячним і теплим!